Rüyada battaniye görmek





ruyadabattaniyegormek-300x300Rüyada battaniye vermek veya almak neye işaret eder, rüyada kardeşinden battaniye almak rüya tabiri.

Bir kimsenin rüyasında temiz battaniye görmesi; bahtının açık olduğuna, birisinin ona güler yüz göstereceğine ve işlerinin yolunda seyredeceğine delalet eder. Rüyanızda kirli bir battaniye görmeniz; kötü arkadaşlarınızın sizi gerek iş hayatınızda ve gerekse sosyal çevrenizde keder ve üzüntüye maruz bırakacaklarına yorumlanır.Rüyanızda yırtık bir battaniye görmeniz; unutarak yerine getirmediğiniz bir vadinize ve kesinlikle incitmek istemediğiniz bir arkadaşınızın hayatını perişan edeceğinize delalet eder.İbn-i Kesîr’in yorumuna göre: Rüyada battaniye görülmesi; hayırla tabir edilir. Bir kimsenin rüyasında bir battaniyeye sarılıp yattığını görmesi; dînine bağlılığına ve Allah’ın rızasını kazandığına. Rüyasında battaniyeyi uyuyan birisinin üzerine örttüğünü görmesi; o kimseyi koruması altına aldığına, kişinin rüyasında çarşıdan bir battaniye satın aldığını görmesi; o kişinin birçok dost edineceğine ve onlardan da menfaat göreceğine yorumlanır.

Rüyada temiz battaniye veya yorgan görmek, işlerinizin yoluna gireceğini, sıhhatinizin iyi olacağına işarettir. Kirli yorgan veya battaniye çevrenizde sizi çekemiyenler var demektir. Yırtık battaniye veya yorgan, bilmeden yerine getiremediğiniz bir sözünüzden dolayı bir sevdiğinize çok zarar geleceğine işarettir.
Rüyada temiz battaniye veya yorgan görmek, işlerinizin yoluna gireceğini, sağlığınızın iyi olacağı anlamına gelir. Battaniye veya yorgan kirli ise, çevrenizde sizi kıskananlar var demektir. Yırtık battaniye veya yorgan görmek, farkında olmadan yerine getiremediğiniz bir sözünüzden dolayı bir yakınınıza zarar geleceğine işarettir.
Rüyada battaniye örtmek, Kışın üzerine güzel renkli bir battaniye örten kişi iyi bir mevkiye gelir. Yazın üzerine battaniye örten kişi para yüzünden sıkıntı çeker. Battaniye sermek yol yapılacağına, battaniyeyi silkelemek ise işlerin kolaylıkla sonuçlanacağına işaret eder.
Temiz bir battaniye, talihe, birisinin size güler yüz gösterecegine, islerinizin yolunda gidecegine; kirli batta niye kötü arkadaslarin size gerek is hayatında, gerek sosyal çevre lerde üzüntü verecegine delildir. Yirtik battaniye ise, unutarak yerine getirmediginiz bir vaadin, kendisini kesinlikle incitmek is temediginiz birinin hayatini perisan edecegini gösterir.
Ibn i Kesir e göre; rüyada battaniye görmek hayirlidir. http://www.portal34.net/ruyada-battaniye-gormek.html Battaniye ile sarılıp yattığını görmek dinine sadakatini ve Cenabi Hakkin (CC) rizasını kazandığını, battaniyeyi uyuyan birinin üzerine örttüğünü görmek, o kisiyi himayesi altına aldığına işarettir.
Rüyada battaniye almak, çarşı dan battaniye satın aldığını görmek, bir çok dost edineceğine ve onlardan menfaat göreceğine işarettir.
Bir başka rivayete göre de: Rüyada battaniye görmek, rüya sahibinin nişanlanacağı na veya evleneceğine işaret eder. Rüya sahibi evli ise hayırlı bir ise kavuşacağına işarettir.
Bir kimsenin rüyada tertemiz bir battaniye görmesi, zevceye, işlerin yolunda gideceğine ve güler yüzle karşılanmaya delalet eder.

Rüyada Battaniye Yorgan Görmek

Rüya sahibinin bıçkın gibi, güçlü ve dinamik bir bedene sahip olacağına bu nedenle de hiçbir inatçı ya da ölümcül hastalığa yakalanmayacağına yorulurken aynı zamanda hayattaki konforunun ve rahatının da yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada Battaniye Almak

Rüya sahibinin mağazadan bir battaniye beğenip, onu satın alması demek, tıpkı bir battaniye kadar sıcak, samimi ve dürüst komşular, dostlar ve arkadaşlar edineceğine delalet eder. Yani rüya sahibinin her düştüğünde elinden tutup kaldıracak kimseleri olacaktır.

Rüyada Battaniye Yıkamak

Rüya sahibinin temiz kalpli olduğuna, düşüncelerini dolaylı yollardan değil, kişinin arkasından konuşmadan ya da kaba bir tabirle atıp tutmadan yüzüne karşı direkt olarak söylemesine yorulur. Rüya sahibi açık sözlü ve açık yürekli kimse olarak tasvir edilir.

Rüyada Battaniye Katlamak

Rüya sahibinin bazı ilişkilerini bir süre askıya almayı uygun görmesi anlamına gelir. Rüya sahibi bir süre kafasını toplamak ve ilişkilerini gözden geçirmek isteyecek demektir.

Rüyada Battaniyeye Sarılmak

Rüya sahibinin iş hayatındaki yükselişi ve başarıları şeklinde yorumlanır. Rüya sahibi memursa makamı, işçiyse maaşı, işverense şanı artar.

Rüyada Battaniye Vermek

Rüya sahibinin çok zor durumda kalan bir yakınına, arkadaşına ya da komşusuna yardım etmesine ve onun için büyük bir fedakârlık yapmasına yorulur.

Rüyada battaniye görmek, bekârlar için hayırlıdır. Rüyada yırtık ve kirli battaniye görmek, hayat arkadaşı kadın veya erkeğin ahlaksızlık etmeye başlamasına ve rüyayı görene vefa ve sevgisi kalmamasına işaret eder.
Battaniye satın almak, bekar ise evlenmeye; evli ise, karı kocanın iyi geçinmesine yorulur. Battaniyeyi çaldırmak, yakmak veya satmak, karı-koca arasında kavgaya ve ayrılmaya yorulur.



0 yorum: