Diyet nasıl yapılır?





Kiloyu takıntı haline getiren kadınlar için yazılmış bin bir çeşit diyet listesi görebilirsiniz.Ne yazık ki bir çoğu ya tam anlamı ile uygulanmıyor.

diyet-nasil-yapilir

 

Yada arkadaş çevresi yüzünden yarıda bırakılıyor. Kimileri de hızlı bir şekilde fazla kilolarından kurtulmak için yasal olmayan ilaçlar kullanıyor. Bu gibi yasal olmayan zayıflama haplarının zararlarını her gün haber bültenlerinde görebiliyoruz. Hanımlar: eğer gerçek anlamda diyet yapmaya ve fazla kilolarınızdan sağlıklı bir şekilde kurtulmaya karar verdiyseniz. Hızlı bir şekilde yeme, içme düzeninize kısıtlama getiriyorsunuz. Vücudunuzu ve midenizi yavaş yavaş az yemeğe alıştırıyorsunuz. Çünkü bir anda midenizi boş bırakmak tehlikeli sonuçlar doğurabilir.

Fazla kilolardan kurtulayım derken sağlığınızdan olmayın! Eğer elinizde size uygun bir diyet listesi yok ise bir diyetisyene başvurun ve size en uygun diyet programını alın. Bu şekilde daha sağlıklı ve hızlı kilo verebilirsiniz unutmayın ki önümüz yaz her kadın yazın bikinisini sıfır yağla giymek ister. Eğer sizde böyle sıfır beden olmak istiyorsanız size ikram edilen her şeyi almayın! bu durum karşısında direnin.

Unutmayın ki sabredenler daima hedefine ulaşır. Diyet işi sabır işidir. Sabırlı olan kadın istediği elbise modelini giyer istediği bikini ile yazın plajlarda güneşlenir.Devamı... www.cilt.net

 



0 yorum: