Yüz bakımı





Çiçeklerin açtığı şu bahar günlerini yavaş yavaş geride bırakıyoruz. Artık yaz geliyor! güzel elbiseler giymek, bakımlı olmak kadınların birinci önceliği olmalı. Tabi ki güzel görünmek sadece zarif bir kıyafetle olmuyor. Önceliğiniz sağlıklı ve doğru yüz bakımı yapmaktan geçiyor.

yuz-bakimi

Bu arada yüz kremlerini de unutmamak lazım, yanlış veya adı sanı markası belli olmayan yüz kremleri cildinize ağır hasarlar verebilir. Hanımlar bu durum karşısında dikkatli olmanızı tavsiye ediyoruz. Yüz  bakımı yaparken doğal yollardan şaşmayın! bilmediğiniz yüz kremlerini kullanmayın aynı şekilde hap ve ilaçlarda tüketmeyin.

Yumuşacık ve pürüzsüz bir cilt için kulaktan dolma bilgiler ile hareket etmiyoruz. Uzmanlar tarafından önerilen limon suyu veya sirkesi karışımları ile cildinizdeki istenmeyen sivilcelerden kurtulabilirsiniz. Günümüzde, özellikle genç kızlar bu durumu çok hafife alıyor. Gece geç saatlerde eve dönen kızlar makyajlı şekilde yatabiliyor. Gençler, bu şekildeki davranışlarınız karşınıza katlanarak çıkacaktır. Örneğin; erken yaşlanma belirtileri, kirpiklerde dökülme, cildin tazeliğini kaybetmesi ve en önemlisi cildinizin erken deforme olması gibi bir çok cilt sorunları ile karşılaşabilirsiniz. Devamı... www.cilt.net

 

 

 

 

 



0 yorum: