Rüyada yılan görmek ne anlama gelir





ruyada_yilan_gormek_ne_anlama_gelirRüyada yırtıcı hayvan görmek, rüyada yılan tarafından sokulmak, rüyada kara yılan görmek gibi rüya tabirlerini ve yorumlarını aşağıda bulabilirsiniz.

Rüyada vücudunun herhangi bir yerinden yılan çıktığını görmek aile üyelerinin birinin düşmanlığına, ağızdan yılan çıkması kötü söz söyleyerek bundan zarara uğramaya, yastık veya yatağı üzerinde yılan öldürmek eşinin vefat etmesine, boğazından yılan çıkıp toprağa girdiğini görmek ecelinin yaklaşmasına işaret eder.

Rüyada yılanla boğuşduğunu görmek düşmanından zarar görmeye, yılanı öldürmek veya kesmek düşmanına galip gelmeye, yılan tutmak korktuğu şeyden emin olmaya, yılana sahip olup ondan korkmadığını görmek yüksek mevkilere işaret eder.

Büyük yılan görmek  büyük ve güçlü düşmana, küçük yılan zayıf düşmana, ağzına yılan girdiğini görmek ilim irfan  ehli olmaya, yılanın uçarak göğe yükseldiğini görmek sevinç ve huzura ermeye, yılanın yere düşmesi, oranın yöneticisinin vefatına delalat eder.

Bazı rüya yorumcularına göre; başının üzerinde yılan görmek devlet kademesinde bir mevkiye yükselmeye ve itibar sahibi olmaya, yeşil yılan görmek; din düşmanına, etrafında yılanlar görmek yakınlarının düşmanlığına, yılanların sokamaması zarar verememelerine delalet eder.

Rüyada yılandan korktuğunu görmek düşmanın kötülüğünden emin olmaya, evde görülen yılan evin içindeki düşmana, evin dışında görülen yılan dışarıdaki düşmana, yılanın eti, kemiği ve derisi düşmanın mal varlığına, yılanın kendisiyle konuştuğunu görmek düşmanı ile barışmaya veya hayır ve menfaate ermeye şeklinde yorumlanır.

Rüyada yılanın kendisine tehlikeli söz söylediğini görmek düşmanı ile kavga etmeye veya düşmanı yüzünden uğrayacağı  zarara, altın, gümüş, para ve diğer madenlerden yılan görmek büyük hayra, arkadan sinsice yaklaşan yılan entrika çeviren  düşmana delalet eder.

Rüyada yılan görmek her türlü sıkıntı, düşman demektir. Çok zehirli ve öldürücü  oldukları bilinen engerek, kobra, gibi yılanları görmek çok daha da tehlikeli düşman demektir.

Bazı yorumculara göre  yılanı evde görmek düşmanın size evinizde kötülük yapacağı şeklinde  yorumlanır.

Bazı rüya tabircilerine göre yılan görmek, sel ve devlete işarettir.Bir kimse bir yılan öldürdüğünü görürse,beğendiği bir kadınla evlenir ve mutlu olur.Eğer yılanın bir evden çıktığını görürse, o ev perişan olur.

Hasta olan kişinin ağzından yılan çıkarsa o kişi hakkın rahmetine kavuşur. Ağzına yılanın girdiğini gören kimse düsmanını kahreder. Arkasından eliyle yılan çıkardığını gören kimseye akrabalari tarafından başına bir uğursuzluk gelir.

Rüyada yılan avladığını görmek gören kişi düşmanına türlü oyun oynamakla onlardan bir şey elde eder. Siyah yılan görmek, entrika,hile ve yaramazlığı düşmanının en kötüsüdür. Beyaz yılan görmek, zayıf ve güçsüz düşmandır. Bir kimse rüyasında, yılanı deliğinden girip çıktığını görse, o kimseyi üzgün edecek şeylerin olacağına işaret eder. Rüyada yılanla kavga ettiğini görürse, güçlü düşmanı ile savaşır ve düşmanından korkar ve birbirlerinden ayrılırlar.

Rüyada yılanın sivri dişlerini görmek düşmanın gücüdür. Rüyasında kişi kendi evinin yılanlarla dolduğunu ve onlardan korkmadığını görürse, o kimse kendi evinde nefsine düşkün insanları ve müslüman düşmanlarını görür.

Bazı rüya tabircilerine göre rüya su yılanı görmek maldır. Rüyada yakasında ve kolunda, korkmadığı,ürkmediği beyaz ve küçük yılanın olduğunu görmesi, yararlı  maldır. Rüyada zehirsiz, sıkıntısız, kendisine itaat ve dilediği gibi hareket eden bir  yumuşak ve sakin yılanlara sahip olmak şeklinde yorumlanır.
rüyada kara yılan görmek , yılan görmek , yılanlı rüya tabiri


0 yorum: