2013 Calvin Klein bikini modası





Yaz için hareketli ve doğal renkleri ile Calvin Klein 2013 plaj koleksiyonuna göz gezdirmeden mayo bikini almaya karar vermeyin!

page_131

Tasarımlarıyla dünya moda dünyasına yön veren Calvin Klein, 2013 plajlarına özel hazırladığı rengarenk kadın mayo ve bikini koleksiyonuyla bu sene de kadınların vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor.

Kaliteli ürünleriyle kadınların bir numaralı tercihleri arasında yer alan Calvin Klein, 2013 plajlarına özel hazırladığı koleksiyonuyla bu yıl da çok konuşulacak.
Şıklığından vazgeçemeyen kadınlara özel hazırlanan Calvin Klein mayo ve bikini koleksiyonu bu sene de plajlarda etkisini hissettiriyor. Canlı renkleri ve farklı tarzdaki modelleriyle göz kamaştırıcı güzellikte olan Calvin Klein mayo ve bikiniler plajlarda fırtına gibi esmenizi sağlayacak.

Sportif bir şıklık sunan Calvin Klein, mayo ve bikinilerine kattığı detaylarla kadınların kendilerini özel hissetmesini sağlayacak. Straplez, askılı, üçgen kesim... Bu yıl kadınlar aradığı her modeli Calvin Klein koleksiyonunda bulacak. Koleksiyonda mavi, sarı, gri, siyah mayo ve bikiniler öne çıkan parçalar arasında. Calvin Klein mayo ve bikinilerde yer alan taş ve boncuklar 2013 yazında plajlarda kadınların şıklığına şıklık katıyor. Plajlarda daha çekici olmak isteyenlere özel tasarlanan yılan derisi görünümlü mayo ve bikiniler ise sizi plajların gözdesi yapacak.



0 yorum: